Ter uitbreiding van ons team zoeken wij enthousiaste mensen om op evenementen zoals hondenshows in te zetten in onze mobiele studio. Je werkzaamheden in deze studio bestaan wisselend uit het maken, verkopen en verzenden van studiofoto’s. Je hebt daarbij veel contact met exposanten waarbij je jezelf te allen tijde representatief opstelt. Het op- en afbouwen van de studio hoort uiteraard ook bij je taken.

Wie zoeken wij?

Heb jij ervaring met fotografie en/of hondenshows, lijkt het je leuk om zo’n show eens op een andere manier te beleven en ben je goed in de omgang met honden én mensen, dan is een plek binnen ons team wellicht wat voor jou! De evenementen waarop je ingezet wordt vinden voornamelijk in het weekend plaats, dus het is natuurlijk belangrijk dat je bereid bent om op zaterdag en zondag te werken. Het is daarnaast prettig als je een beetje handig bent met computers (we werken met Apple) en ervaring met Adobe Lightroom is een pré.

Wat bieden wij?

Een marktconforme beloning en een heel leuke werksfeer. Je komt terecht in een groeiend team van enthousiaste mensen waarbij hard werken en fun samengaan. Beschikbaarheid om te werken is altijd in overleg. Je werkt op verschillende locaties in binnen- en buitenland en het spreekt voor zich dat vervoer en verblijf door ons verzorgd worden.

Enthousiast?

Vul dan onderstaand formulier in! Een keertje proeven aan de werkzaamheden door bijvoorbeeld een dag of dagdeel mee te draaien in de studio is in overleg natuurlijk mogelijk.

Share This