Workshops Hondenfotografie - Ron Baltus

Wil je ook dat mooie moment van je huisdier leren vastleggen? Dat kan door het volgen van een workshop fotografie. Sinds 2007 geeft Ron Baltus verschillende workshops aan zowel de beginnende als professionele fotograaf.

De workshops bieden meer dan een dagje op pad met een fotograaf; om te leren fotograferen heb je basiskennis nodig en begeleiding. Vanwege de kleine samenstelling van de groep is er voldoende individuele aandacht.

In 2019 worden er weer verschillende workshops gegeven welke los te volgen zijn, maar natuurlijk een aanvulling zijn op elkaar

** Portretfotografie bij dieren **
In de eendaagse workshop Portretfotografie bij dieren wordt aandacht niet alleen aandacht besteed aan kopfoto’s, maar ook tot het portretteren van dieren in een specifieke omgeving en het spelen met licht. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, waardoor je kunt oefenen met jouw eigen camera.

** Actiefotografie bij dieren **
Deze eendaagse workshop is voor dierenliefhebbers en (hobby)fotografen die bewegende momenten van dieren (nog) beter willen leren vastleggen. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, waardoor je kunt oefenen met jouw eigen camera.

** Fotobewerking Lightroom voor dierenfotografen **
Goed fotograferen begint met de juiste apparatuur en fotografievaardigheden. Maar als dierenfotograaf ontkom je niet aan kennis over het nabewerken van foto’s.

Bij Kynoweb vinden wij de omgang met de hond erg belangrijk. Daarom wordt hier tijdens de workshop ruim aandacht aan besteed. Want een goede samenwerking tussen fotograaf en onderwerp (de hond) betekent immers meer plezier en… betere resultaten!

Inschrijven

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

 

Weekend Ardennen Hondenfotografie & wandelen

Dit weekend is een combinatie van een fotocursus en een DogWalkTrail wandelweekend in de Ardennen. Theorie van de fotocursus wordt afgewisseld door mooie wandelingen waarin geoefend wordt met hondenfotografie. Hond mee, camera mee en gaan!

INSCHRIJVEN

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

 

Share This